HEAD Ambassadorit 2017

 

Ilkka Challenge Turku Run

(c) Olli Raunio

 

Nimi: Ilkka Utriainen
Ikä/sarja: 33 vuotta / Pro-sarja
Seura: Turun Urheiluliitto
Parhaat saavutukset triathlonissa: täyden matkan ennätys: Ironman Barcelona 8.49.42
Parhaat triathlonmuistot: Yksi triathlonistin unelma tuli koettua ensimmäisen kerran vuonna 2013, kun ylitin Havaijilla maalilinjan.
Miksi triathlon: Triathlon on todella monipuolinen laji, josta oppii koko ajan uusia asioita ja siten mielenkiinto pysyy yllä.
Urheilutausta: Olen harrastanut kilpahiihtoa pikkupojasta saakka. Siirryin triathloniin vuonna 2007, kun talvet alkoivat mennä Turussa aika huonoiksi.
Mitä teen siviilielämässä: Olen töissä kiinteistökehitystä harjoittavassa Reale Projektit Oy:ssä.
Mitä kaudella 2017: Kaudella 2017 minulla on tavoitteena alittaa Challenge Rothissa 8.40.00. Toinen pääkilpailu on Ironman Italy, jossa haen myös 8.40.00 alitusta.
Pitkän tähtäimen tavoitteet: Haluan kehittyä erityisesti täydellä matkalla ja saavuttaa 8.25.00 tason.
Suosikkitapahtumat: Suomessa on nykyään todella monta hienoa kilpailua. Vanhoista kilpailuista nostaisin Joroisten ja Kiskon klassikkokilpailut, jotka pitää ehdottomasti kokea erityisen tunnelman johdosta. Uudemmista kilpailuista parhaimmistoa ovat Next Helsingin ja Challenge Turun kilpailut, joissa pääsee kilpailemaan aivan kaupungin keskustaan.
Luottopakki: Headin Black Marlin on aivan loistava märkäpuku. Sen kanssa jokainen on saanut uintiaan paremmaksi eikä sillä todellakaan jää uinnissa jälkeen.
Täältä lisää: http://ilkkautriainen.blogspot.fi/

 

JaniPKuusijarvi2

Nimi: Jani Puhakka
Ikä/sarja: 34-vuotta/yleinen/AG30
Seura: X-tri Lahti
Parhaat saavutukset triathlonissa:
(2014) SM-sprintti AG30 sija 2.
(2015) 70.3 Ironman Turkey AG30 sija7.
(2016) Challenge Turku AG30 sija 4.
Puolikkaan ennätys on 4:26:50
Parhaat triathlonmuistot: SM-mitalin voitto ensimmäisenä tri-vuotenani Hyvinkäällä. Päivä oli todella kylmä ja edessäni oli vasta toinen tri-startti. Oli aivan mieletön fiilis napata SM-mitali ekana tri-vuotena.
Toinen ikimuistoinen muisto on vuodelta 2015, vain kaksi kuukautta toistamiseen syövän voitettuani osallistuin 70.3 Ironman Turkeyhin. Päivästä tuli todella ikimuistoinen, tunteet vaihtelivat laidasta laitaan. En olisi koskaan uskonut sellaiseen suoritukseen sairauteni jälkeen mihin Turkissa pystyin. Tein ensinnäkin oman sen hetkisen ennätykseni puolikkaalla sekä taistelin pääsystä 70.3 Ironman maailmanmestaruuskisoihin. Maaliin tuloa en unohda koskaan, se oli minulle voitto kaikkien vaikeuksien jälkeen.
Miksi triathlon: Triathlonissa yhdistyy kolme vaativaa kestävyyslajia sekä tykkään haastaa itseäni äärirajoille.
Urheilutausta: Olen entinen kilpauimari joka kiinnostui noin kymmenen vuotta sitten kestävyysurheilusta.
Mitä teen siviilielämässä: Olen kone- ja tuotantotekniikan insinööri
Mitä kaudella 2017:
SM-sprintti, Vantaalla (Kymmenen parhaan joukkoon)
Challenge Turku (Kolmen parhaan joukkoon)
Ironman Barcelona (Viiden parhaan joukkoon ja lippu Hawaijille)
Pitkän tähtäimen tavoitteet: Tavoitteeni on saada yleisen sarjan SM-mitali sekä menestyä mahdollisimman hyvin kansainvälisissä kilpailuissa. Suuri unelmani olisi päästä kilpailemaan Hawaijin Ironmanille ja myös menestyä kyseisessä kilpailussa.
Suosikkitapahtumat: Jokainen kilpailu jossa olen kilpaillut on omalla tavallaan hieno kokemus. Vaikea nimetä suosikki kilpailua, yleensä niihin kilpailuihin tulee seuraavana vuonna osallistuttua missä on aikaisempina vuosinakin tullut menestystä.
Luottopakki: Black Marlin märkäpuku: nopein ja parhain.
Täältä lisää:
www.janipuhakkatriathlete.com
Instagram: @puhakkatri
Facebook: @tripuhakka