Yhteistyökisat 2016

HEAD on jälleen mukana kauden hienoimissa urheiluhetkissä!

Kesällä 2016 löydät meidät ainakin seuraavista triathlon-tapahtumista:

 • 5.6. Vantaa Triathlon
 • 11.6. Sportyfeel Finntriathlon Vanajanlinna
 • 19.6. Next Triathlon – Långvik
 • 2.7. Sportyfeel Finntriathlon Vierumäki
 • 15-16.7. Sportyfeel Finntriathlon Joroinen
 • 30.7. Sportyfeel Finntriathlon Levi
 • 31.7. Next Triathlon – Helsinki
 • 6.8. Sportyfeel Finntriathlon Tahko
 • 13.8. Kuopio Triathlon
 • 20.8. Helsinki City Triathlon

Ja seuraavista swimrun-kilpailuista:

 • 2.7. Midnight Sun Swimrun
 • 23.7. Porkkala Swimrun
 • 24.9. Solvalla Swimrun

Lisäksi HEAD tukee useita urheilutapahtumia Ruotsista ja on kansainvälisesti ÖTILLÖ World Series -sarjan yhteistyökumppani.

Stockholm Triathlon (c) Linus Ahlberg Head Swimming Nordic

Stockholm Triathlon
(c) Linus Ahlberg
Head Swimming Nordic

5.6.2015 – Vantaa Triathlon

Vantaa avaa perinteisesti triathlonkesän Kuusijärven kauniissa ympäristössä. Tapahtumassa on tunnetusti erinomaiset järjestelyt ja matkoja sprintistä perusmatkaan sekä lapsille myös minitriathlon. Vantaa Triathlonissa päätavoitteena on itsensä voittamisen aikaansaama hyvä fiilis! Valitse siis itsellesi sopiva matka ja ilmoittaudu mukaan!

11.6. – Sportyfeel Finntriathlon Vanajanlinna

Vanajanlinna on oiva tilaisuus turvalliseen ensipuraisuun lajista. Kilpailu toimii myös erinomaisesti valmistavana välietappina, jos tähtäimesi on pidemmillä matkoilla. Vanajanlinnan puitteet tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön huikealle kilpailulle, joka päättyy Vanajanlinnan huippukokkien loihtimaan sunnuntaibrunssiin. Ilmoittaudu mukaan!

19.6. –  Next Triathlon – Långvik

Kirkkonummi saa kesällä ensimmäisen triathlonkisansa, Långvikin kylpylähotellin toimiessa kisakeskuksena. Kisa tuo piristystä eteläiseen triathlontarjontaan. Kylpylähotelli tarjoaa upeat puitteet niin kilpailuun valmistautumiseen kuin palautumiseenkin. Idyllisen puolimatkan kisan jälkeen voit vaikka rentoutua kylpylän puolella. Lyhyemmistä matkoista nauttiville tarjolla on myös supersprintti sekä lapsille ja nuorille omat sarjat. Ilmoittaudu mukaan!

2.7. – Sportyfeel Finntriathlon Vierumäki

Finntriathlon Vierumäki järjestetään heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna legendaarisessa suomalaisen urheilun ja valmennuksen keskipisteen, Suomen Urheiluopiston, ytimessä. Vierumäki on 1/4-matkan kilpailu, joka tarjoaa haastetta kuntoilijoille sekä toimii oivallisena välietappina kilpailijoille, joiden tähtäimenä on pidemmän matkan kilpailut myöhemmin kesällä. Ilmoittaudu mukaan!

2.7. – Midnight Sun Swimrun

Äkäslompolossa ensimmäistä kertaa järjestettävä tuntureilla ja keskiyön auringossa kisailtava tapahtuma on varmasti huikea elämys. Kaksi matkavaihtoehtoa (19 ja 30km) tarjoaa haasteita niin nautiskelijoille kuin kilpailuhenkisille. Maailman pohjoisimmassa swimrunkilpailussa pääset ylittämään  tunturit, kirkkaat vedet ja itsesi! Kisan jälkeen nautitaan hyvästä ruoasta ja seurasta! Ilmoittaudu mukaan!

15.-16.7. – Sportyfeel Finntriathlon Joroinen

Legendaarinen Joroisten puolimatka on monen triathlonistin ensimmäinen ja suurin haaste. Triathlonbuumia kuvaa hyvin se, että kilpailu kasvatti osallistujamääriään myyden silti kaikki osallistumispaikat täyteen vuorokaudessa! Jos ilmoittautuminen meni sivu suun niin kannattaa kuitenkin vielä väijyä peruutuspaikkoja. Ilmoittaudu mukaan!

23.7. Porkkala Swimrun

Upinniemen Varuskunta- ja harjoitusalueella käydään myös tulevana kesänä sähäkkä swimrunkisa. Lukuisat uinti ja juoksupätkät saaristossa seikkaillen tarjoavat varmasti elämyksiä. Näille mestoille ei ole kilpailun ulkopuolella asiaa! Kilpasarjojen voittajat käyttävät reittiin 4-5 tuntia, kuntosarjalaisten nopeimmat suoriutuvat 3,5 tuntiin. Ilmoittaudu mukaan!

30.7. – Sportyfeel Finntriathlon Levi

Extreme Finntriathlon Levi on vuonna 2015 ensimmäistä kertaa järjestettävä triathlonkilpailu, joka tulee kruunaamaan Levin Outdoor Fest -tapahtumaviikon. Kilpailussa yhdistyvät kesän 2015 hittilajit triathlon ja polkujuoksu. Tapahtuma haastaa kokeneemmatkin kestävyyskuninkaat ja -kuningattaret äärirajoille, mutta Levin maisemat antavat myös nautiskelijoille todellisen elämyksen. Ilmoittaudu mukaan!

31.7. Next Triathlon – Helsinki

Helsingin triathlontarjonta piristyy ensimmäistä kertaa järjestettävällä Next Triathlon Helsinki kilpailulla. Matkoja löytyy supersprintistä olympiamatkaan ja sarjoja lapsista aikuisiin ja joukkueviestiin. Kilpailukeskus ja uinnin startti sijaitsee Hietsun uimarannalla, josta ei aurinkoisena päivänä yleisöä puutu. Ilmoittaudu mukaan!

6.8. – Sportyfeel Finntriathlon Tahko

Finntriathlon Tahko kruunaa triathlonkauden tarjoamalla laajan kattauksen eri matkavaihtoehtoja. Valikoimaan kuuluu lasten triathlon, 1/4-, 1/2- ja kuninkuusmatkana järjestettävä maailman pohjoisin täydenmatkan kilpailu. Tahkon puitteet hakevat vertaistaan maailmalta triathlontapahtuman näyttämönä. Ilmoittaudu mukaan!

13.8. – Kuopio Triathlon

Luvassa on juhlahumua, kun Suomen pisimpään yhtäjaksoisesti järjestetty triathlonkilpailu käydään Järvi-Suomen kauniissa maisemissa ainutlaatuisella Saaristokadulla ja perinteisellä Väinölänniemellä. Tervetuloa kaikki suomenmestaruuksista kamppailevat, kuntoilijat sekä kokeilijat! Kuopio Triathlonista löytyy oikeat sarjat jokaiselle. Ilmoittaudu mukaan!

20.8. – Helsinki City Triathlon

Haasta itsesi ja kaverisi, ja tule kokeilemaan miten mahtavan kiehtovaa triathlon ihan oikeasti on! Matkat ovat mieluisan lyhyet, uinti tapahtuu altaassa ja pyöräksi kelpaa mikä tahansa jarrullinen viritelmä kellarisi perukoilta. Kaikkein tärkeintä on mahtava meininki liikunnan riemu! HCT on ehdottomasti paras tapa saada triathlonkärpäsen purema! Ilmoittaudu mukaan!

24.9. – Solvalla Swimrun

Espoossa järjestetään kisakauden päätteeksi Suomen ainoa swimrunin ÖTILLÖ-karsintakilpailu. Suomen ensimmäinen swimrunkilpailu kerää varmasti kovaa porukkaa viivalle. Tässä kisassa pääsee haastamaan itsensä täysillä. Kisassa on kaksi matkaa (32km ja 11km), joista lyhyempi sopii erittäin hyvin myös ensimmäiseksi swimrunkisaksi. Ilmoittaudu mukaan!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s