Yhteistyökisat 2016

HEAD Swimming Finland on myös tulevana kesänä vahvasti mukana Suomen triathlon ja swimrun tapahtumissa. Seuraavassa lista kauden tulevista yhteistyökisoista. Viivalla nähdään!

DSC_5232
5.6. Vantaa Triathlon Vantaalla korkataan triathlonkausi auki. Matkavaihtoehtoina ovat kokeile triathlonia, sprintti, perusmatka sekä joukkueviesti. Sarjoja löytyy niin lapsista, kuntoilijoiden kautta kilpasarjoihin. Jokaiselle jotain. Tästä kisasta on mukava aloittaa triathlonharrastus!

11.6. Finntriathlon Vanajanlinna Hämeenlinnassa kisataan kolmatta kertaa sprinttimatkan triathlonissa. Tämä kisa mahdollistaa erinomaisen startin triathlonuralle tai alkulämmittelyn tulevaan kauteen. Suosittu kisa upeassa ympäristössä on jo loppuunmyyty.

19.6. Next Triathlon Långvik Kirkkonummi saa kesällä ensimmäisen triathlonkisansa, Långvikin kylpylähotellin toimiessa kisakeskuksena. Kisa tuo piristystä eteläiseen triathlontarjontaan. Idyllisen puolimatkan kisan jälkeen voit vaikka rentoutua kylpylän puolella.

2.7. Finntriathlon Vierumäki Vierumäen urheiluopisto mahdollistaa erinomaisen triathlontapahtuman järjestämisen. Vaihteleva kisareitti ja hyvä kannustus pitävät huolen erinomaisesta kisapäivästä. Suosittu perusmatkan kilpailu on tältä vuodelta loppuunmyyty.

P9070070

2.7. Midnight Sun Swimrun Äkäslompolossa ensimmäistä kertaa järjestettävä tuntureilla ja keskiyön auringossa kisailtava tapahtuma on varmasti huikea elämys. Kaksi matkavaihtoehtoa (19 ja 30km) tarjoaa haasteita niin nautiskelijoille kuin kilpailuhenkisille.

14.-16.7. Finntriathlon Joroinen Joroisissa järjestettävä Suomalaisen triathlonin klassikko on kestosuosikki vuodesta toiseen. Puolimatkan kisa myydään hetkessä loppuun. Kisaviikonloppua täydentää lasten triathlon, pikatriathlon sekä joukkueviesti. Joroisissa kisataan myös puolimatkan Suomen mestaruuksista.

23.7. Porkkala Swimrun Upinniemen Varuskunta- ja harjoitusalueella käydään myös tulevana kesänä sähäkkä swimrunkisa. Lukuisat uinti ja juoksupätkät saaristossa seikkaillen tarjoavat elämyksiä. Kilpasarjojen voittajat käyttävät reittiin 4-5 tuntia, kuntosarjalaisten nopeimmat suoriutuvat 3,5 tuntiin.

30.7. Finntriathlon Levi Levin extremetriathlon tuo kesän triathlonkattaukseen hieman erilaisen näkökulman. Uinti kirkkaassa vedessä, pyöräily kansallispuiston maisematiellä ja loppuun juoksu polkuja pitkin kohti Levin huippua. Kilpailu tarjoaa haastetta mutta sopii myös nautiskelijoille. Matkavaihtoehtoina on pitkä (1,9-120-21) ja sprintti (400-20-6)

DSC_5194

31.7. Next Triathlon Helsinki Helsingin triathlontarjonta piristyy ensimmäistä kertaa järjestettävällä Next Triathlon kilpailulla. Matkoja löytyy supersprintistä olympiamatkaan ja sarjoja lapsista aikuisiin ja joukkueviestiin. Kilpailukeskus sijaitsee Hietsun uimarannalla, josta ei aurinkoisena päivänä yleisöä puutu.

6.8. Finntriathlon Tahko Tahkon tapahtumaa voisi kutsua triathlonfestivaaliksi. Matkavaihtoehtoina ovat lasten triathlon, perusmatka, puolimatka sekä toinen Suomessa järjestettävistä täysmatkoista. Kisapaikan puitteet ovat ensiluokkaiset niin kisaajalle kuin katsojallekin.

13.8. Kuopio Triathlon Kuopion perinteikäs ja tunnelmallinen triathlonkisa järjestetään jo 27. kertaa. Kilpailumatkoja löytyy lastensarjoista, pika ja perusmatkan kautta joukkueviestiin. Perusmatkalla kilpaillaan suomenmestaruuksista.

20.8. Helsinki City Triathlon Helsingissä Olympiastadionin kupeessa kilpailtava HCT kuuluu kesän vakiovarustukseen. Jos triathloninnostus iski vasta kesän aikana, täältä on hyvä aloittaa. Uintiosuus tapahtuu poikkeuksellisesti ulkoaltaassa. Sähäkkä kisa tarjoaa sarjoja niin aloittelijoille kuin konkareillekin. Mahtavan lisän tuo aikuinen + lapsi sarja.

24.9. Solvalla Swimrun Espoossa järjestetään kisakauden päätteeksi Suomen ainoa swimrunin ÖTILLÖ-karsintakilpailu. Suomen ensimmäinen swimrunkilpailu kerää varmasti kovaa porukkaa viivalle. Tässä kisassa pääsee haastamaan itsensä täysillä. Kisassa on kaksi matkaa (32km ja 11km), joista lyhyempi sopii erittäin hyvin myös ensimmäiseksi swimrunkisaksi.DSC_7495

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s